`Αριστη προστασία χρώματος με προϊόντα της Gold Power

2.154.988 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

GOLD POWER 9H
Το Gold Power 9H αποτελεί το πληρέστερο σύστημα προστασίας βαφής του οχήματός σας από εξωγενής παράγοντες, όπως όξινη βροχή, περιττώματα πουλιών, μικρογρατζουνιές, ηλιακή ακτινοβολία.Η εφαρμογή του γίνεται σε όλα τα οχήματα και σε όλους τους τύπους βαφής (εργοστασιακή) εξασφαλίζοντας
αποτελεσματική προστασία.
 
GOLD POWER CERAMIC 3D
Το Gold Power Ceramic 3D είναι προϊόν κεραμικής επίστρωσης στο χρώμα του οχήματος, κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες. Προστατεύει το χρώμα του οχήματος βοηθώντας το να διατηρήσει την αρχική του λάμψη και είναι κατάλληλο για νέα και  μεταχειρισμένα οχήματα. Χαρίζει γυαλάδα και επαναφέρει την στιλπνότητα. Ιδανικό για  όλους τους τύπους βαφής (εργοστασιακής) Κατάλληλο για εφαρμογή μετά την βαφή

GOLD POWER   Δέρματα
Προϊόν νανοκεραμικής τεχνολογίας το οποίο δημιουργεί μια ισχυρή προστασία στο δέρμα απέναντι στους  λεκέδες και άλλων παραγόντων που μπορούν να το επηρεάσουν. Στην ουσία επειδή το δέρμα είναι ένας ζωντανός οργανισμός, το Leather σφραγίζει τους πόρους του διατηρώντας το μαλακό περιορίζοντας τις ραγάδες στην επιφάνεια του. Το στρώμα που δημιουργείται στην επιφάνεια του, έχει πολύ υψηλή υδροφοβία για την τέλεια προστασία.
 
GOLD POWER   Συνθετικά Πλαστικά
Προϊόν κεραμικής νανοτεχνολογίας, το οποίο προστατεύει όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά πλαστικά μέρη του οχήματος.Είναι σε θέση να δώσει την απόλυτη προστασία στις πλαστικές επιφάνειες από διάφορους παράγοντες που μπορεί να τις βλάψουν, όπως η υψηλή θερμοκρασία. Έχει μέγιστη διάρκεια 6-8 μήνες, έχοντας έντονη υδροφοβία και εξαιρετική γυαλάδα στην επιφάνεια.
 
GOLD POWER   Ανανέωση Χρώματος
Το συγκεκριμένο υλικό, αποτελεί στην ουσία την συντήρηση του Gold Power Ceramic 9Η & 3D το οποίο
έχει εφαρμοστεί στο όχημα σας. Προσφέρει την επιθυμητή προστασία και υδροφοβία σε βάθος χρόνου χωρίς προβλήματα. Καλό είναι να εφαρμόζεται ανά εξάμηνο. Αποτελεί μια κεραμική προστασία και μπορεί να εφαρμοστεί και μεμονομένα στο όχημα.
 
GOLD POWER   Ζάντες
Απόλυτη προστασία από το νερό, τα διάφορα χημικά, την θερμοκρασία, και τις όποιες επικαθήσεις
Το προϊόν είναι νανοκεραμικής τεχνολογίας, με συνέπεια να δημιουργεί εξαιρετική υδροφοβία στην επιφάνεια των ζαντών, τις διατηρεί καθαρές και  διευκολύνει αποτελεσματικά στον καθαρισμό τους.
 
GOLD POWER  Προετοιμασία 
Η καλή προετοιμασία πριν την εφαρμογή είναι απαραίτητη!

GOLD POWER  Διαφάνειες
Ένα από τα καλύτερα προϊόντα απώθησης της βροχής στο παρμπρίζ του οχήματος σας. Για ασφαλή οδήγηση σε συνθήκες βροχής χρησιμοποιήστε  με έως ένα χρόνο αντοχή χάρη στην αποτελεσματική νάνο επίστρωση. Η υψηλή προστασία που προσφέρει προστατεύει αποτελεσματικά το παρμπρίζ του οχήματός σας,

GOLD POWER  Υφάσματα
Προϊόν νανοτεχνολογίας, που δημιουργεί ισχυρή προστασία τροποποιώτας την επιφάνεια του υφάσματος ή του σουέτ της ταπετσαρίας του οχήματος διατηρώντας την πάντα καινούργια. Παρέχει απόλυτη προστασία στα υφάσματα από  διάφορα υγρά, σκόνη, λεκέδες, απομακρύνοντας το πρόβλημα. Η εφαρμογή του γίνεται με ψεκασμό και θα χρειαστούν 24 ώρες ώστε να μπορεί να είναι έτοιμο για χρήση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

SPRING CHECK MERCEDES
skoda